Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

BETALNING, LEVERANS & RETURER

INTERN EXPRESS FRAKT

Internationell (Leverans 2-4 arbetsdagar) 20 Euro

Danmark/Sverige (Leverans 2-3 arbetsdagar) 10 Euro

Leverans över hela världen via DHL, UPS, GLS & PostNord

FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR ÖVER 200 Euro

 

Betalning

Beställningar kan betalas med följande: Dankort, Visa, Mastercard, American Express, Paypal, ApplePay, MobilePay och Klarna.

  

RETURER

Varor kan returneras inom 30 DAGAR efter att du mottagit din beställning.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen inklusive kablar och manualer.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Återbetalningar görs till den ursprungliga betalningsmetoden. Om det inte är tillgängligt kommer vi att utfärda en butikskredit. Returer kan endast göras en gång, varor köpta med butikskredit är ej återbetalningsbara.

När vi har tagit emot din retur, vänta 3–5 arbetsdagar innan din återbetalning behandlas och 5–10 dagar för banken att skicka återbetalningen till ditt konto.

  

SKADAD/FEL ARTIKEL
Om du får en felaktig vara eller en vara som är skadad, vänligen kontakta kundtjänst omedelbart info@norbymarine.com. Skicka ett foto på den skadade varan om tillämpligt.

Du har 7 dagar efter köpet på dig att byta eller få återbetalning på defekta varor. 

 

UTBYTE

Tyvärr kan vi inte erbjuda utbyten. Om du vill byta en vara från din beställning, returnera helt enkelt originalvaran för återbetalning eller butikskredit och gör en ny beställning.

Om du är orolig över att en vara slutar i lager under tiden rekommenderar vi att du gör den nya beställningen medan din retur bearbetas.

 

FRAKT

Skicka tillbaka de varor du vill returnera till oss. Observera att eventuella internationella fraktavgifter i samband med returer är kundens ansvar och kommer inte att återbetalas.

Skicka din retur med din operatör till:

NORBY NAVIGATION LIGHT ApS


Aavej 17
4040 Jyllinge
Danmark
att.: Returns #Order number